Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Ο Μπουτάρης και η..."Μακεδονία" του..

"Χτύπησε" και πάλι ο Δήμαρχος.Για άλλη μια φορά σε επίσημη εκδήλωση,αποκάλεσε "Μακεδονία" το κράτος-μόρφωμα των Σκοπίων.
  Δεν πρόκειται για γεροντική άνοια,είναι ηθελημένο το έγκλημα του,το έκανε και πάλι με σκοπό.Δεν είχε καν την ευθιξία να ζητήσει ούτε μια"συγνώμη" από το λαό που τον τίμησε για το αξίωμα του(και δεν ήταν οι Σκοπιανοί αυτοί που τον έκαναν Δήμαρχο της πρωτεύουσας της μοναδικής Μακεδονίας),παρά αρκέστηκε να πει "έκανα λάθος".Αλήθεια,η Θεσσαλονίκη,ποιας "Μακεδονίας" είναι πρωτεύουσα και εκείνος Δήμαρχος της?Των Σκοπίων,της Ελλάδας ή κάποιου νέου κρατιδίου,που ίσως οραματίζεται ο εν λόγω κύριος?
 Δεν είναι καν πλέον ο γραφικός γέροντας που τον ενδιαφέρουν οι "προοδευτικές παρελάσεις"  τύπου "Gay Pride",αλλά δεν παρίσταται στις παρελάσεις των Εθνικών επετείων. Δούρειος Ίππος είναι,επικίνδυνος για τα Εθνικά μας θέματα  και προσπαθεί να μας"τρυπήσει" εκ των έσω.....

Υ.Σ ...Φυσικά κανένα από τα "βοθροκάναλα της διαπλοκής"(είναι στο μόνο που συμφωνούμε με τον κατά τα άλλα γραφικό,αλλά για διαφορετικούς λόγους),δεν αναφέρθηκε στο γεγονός,ελάχιστοι ραδιοφωνικοί σταθμοί στα"ψιλά" και μερικά sites.Δεν χρειάζεται για όλους αυτούς να ξέρουμε τις θέσεις τους.Θα τα μάθουμε όλα τελευταίοι,όταν μας ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους και το νέο όνομα της "Μακεδονίας" των Σκοπίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: